Spaghetti Kitchen Bar
the diner

εστιατόριο
επιφάνεια: 380 τ.μ.

Σόφια, 2016

Ο χώρος του "diner", οργανώθηκε σε τρεις παράλληλες επιμήκεις ζώνες, διαφορετικού βαθμού ιδιωτικότητας - απομόνωσης, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα, στο σύνολό του, την οπτική πρόσβαση στις λειτουργίες της "show kitchen". H κεντρική ζώνη εισόδου και διέλευσης σηματοδοτήθηκε από το υποστηριζόμενο σε ξύλινα ζευκτά skylight, τα ελαφριά διαχωριστικά ιδιοκατασκευής και το επίμηκες patisserie stand. Ειδικής επεξεργασίας και φινιρίσματος διάτρητος άρρυθμος "φλοιός", υποστηριζόμενος από το "house in a house" λογικής pavilion οριοθετεί και προσδιορίζει την μεγαλύτερης ιδιωτικότητας περιοχή, η οποία επαναδιαιρείται και επαναξιολογείται από χαμηλότερα διαχωριστικά στοιχεία, αποθηκευτικών χώρων λειτουργίας σερβιρίσματος.

υπεύθυνος μελέτης:
Βασίλης Καραλάζος

φωτογράφηση:
Βαβδινούδης-Δημητρίου / studiovd